Aannemersbedrijf Botermans B.V.
PRINT DEZE PAGINA

BEDRIJFSPROFIEL

Aannemersbedrijf Botermans B.V., traditioneel sinds 1901 maar springlevend en bekend met de laatste stand van de techniek.
Een aannemersbedrijf dat bewust kiest voor een relatief kleine bedrijfsomvang (±10 medewerkers) zodat we voor u maatwerk kunnen leveren met een persoonlijke noot.
Dié noot, die u verzekert dat het ambachtelijke vakmanschap en hoogwaardige serviceniveau dat u wenst inderdaad waar wordt gemaakt.
Als all-round B&U aannemersbedrijf verrichten wij tal van werkzaamheden in de bouwsector.Onze voornaamste activiteiten zijn:
  1. Verbouw en uitbreiding van woningen en bedrijfspanden.
  2. Nieuwbouw van particuliere woningen.

Tekeningen aanwezig?
U heeft de ontwerpfase al (deels) achter de rug en zoekt nu een betrouwbare, solide bouwpartner waaraan u uw project wilt toevertrouwen?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij laten u graag kennis maken met onze bijzondere aanpak van uw project.
Het sturen van een e-mail of het plegen van een telefoontje kan volstaan, daarna zullen wij met u in contact treden om uw specifieke wensen te bespreken.  

Nog geen tekeningen aanwezig en nog oriënterend aan het rondkijken?
Wellicht is dan een “Design & Construct” concept u op het lijf geschreven.
Ontwerp, constructie, vergunningen, realisatie, nazorg, alle facetten van het complete traject in handen van 1 deskundige zodat u tijd heeft voor de werkelijk belangrijke zaken.
Door een vroegtijdige en vruchtbare samenwerking van architect, constructeur, aannemer en tal van adviseurs wordt niet enkel tijd maar ook geld en energie bespaart.
Bijkomend voordeel is dat de beruchte tegenvallers tijdens de bouw tot een minimum beperkt blijven doordat de uitvoeringsrisico’s in het voortraject reeds onderkent en opgelost worden.
Hierdoor kunnen wij zeggen dat afspraak, afspraak en prijs, prijs is zonder adders onder het gras.  

Bouwgarant aannemer.

Liefde voor het “bouw”vak, kennis van zaken, maar op de eerste plaats ú, onze opdrachtgever.
Exact die ingrediënten, die instelling, zorgen ervoor dat wij als bouwgarant aannemer net even dat stapje meer zetten.
Ons lidmaatschap van stichting bouwgarant verzekert u letterlijk van dat stukje kwalitatief  hoogwaardig vakmanschap in het werk maar ook in de organisatie eromheen.
Vandaar dat praktisch al onze werken onder de unieke bouwgarantie worden uitgevoerd.
Is uw interesse gewekt of wilt u meer weten over onze unieke aanpak van uw woonwens?
Laat dan een berichtje achter middels een ingevulde mail op de contactpagina.Wij zullen dan zo spoedig mogelijk met u in contact treden.   

Aannemersbedrijf Botermans B.V., De Bouwmeesters uit Gilze.